De ani buni, restaurantele All You Can Eat (AYCE), în traducere liberă „mănânci cât poţi” sunt şi în Bucureşti. Bufeturile cu pricina au avantajul că, pentru un preţ fix, clienţii pot să mănânce cât de mult îşi doresc. Când au apărut aceste restaurante şi câte locaţii All You Can Eat sunt în Bucureşti?
Primul bufet de tipul All You Can Eat (AYCE) a fost introdus în Las Vegas, în anul 1946, de către Herbert „Herb” Cobb McDonald. De atunci, astfel de restaurante au apărut în toată lumea şi nici România nu face excepţie.
Există şi în Capitala României câteva astfel de locaţii unde clienţii pot să mănânce până la refuz. De obicei, cele asiatice au o astfel de ofertă, dar nu sunt singurele de pe piaţă. În unele restaurante, timpul petrecut la masă este limitat.
Wasabi Running Sushi din AFI Palace Cotroceni este o astfel de locaţie. Pentru 110 de lei, clienţii au la dispoziție o oră, timp în care pot servi masa în regim ”All You Can Eat & Drink-Cola”.
Retaurantul chinezesc Tao are şi el această ofertă în meniu. Zilnic, între orele 12:00 si 15:00 si pentru doar 33 de lei, bucătarii chinezi pregătesc cele mai bune preparate culinare asiatice.
Mishi-Mishi, restaurantul japonez din Megamall. În cadrul acestui restaurant, clienții au la dispoziție 80 de minute pentru a se bucura de concept. Prețurile variază între 69 și 75 lei. Felurile principale conţin sushi, preparate orientale din carne de peste, fructe de mare, carne de pui şi chiar desert.
Restauranul românesc Taverna Racilor are şi el un istoric în secţiunea „All You Can Eat”. Pentru 59 de lei, clienţii sunt așteptați în bufetul de la Taverna Racilor şi se pot desfăta cu scoici, paste cu creveţi şi diferite sortimente de peşte. În plus, băutura este şi ea inclusă în preţ.
Sushi Terra, situat în Veranda Obor, are şi el această reducere. Clienţii pot mânca tot ce înseamnă delicatesă în materie de sushi.
*preţurile sunt valabile pentru anul 2022 şi pot varia